Kruudmoes Rommelmarkt

We gaan de toneelzolder opruimen, en nou willen we die spullen verkopen op onze rommelmarkt zaterdag 29 april op, in en rond het terrein van Buurtvereniging Het Kruidenveld Klazienaveen! Hebt u ook wat te verkopen of wilt u gewoon lekker struun’n? Kom gezellig bij ons op de rommelmarkt staan. Wilt u n plekje om uw spullen te verkopen, dat kan gratis maar meld je dan voor 15 april aan op kruudmoestoneel@gmail.com of via de messenger van Harold Stuiver. Gedurende de dag zullen er snacks en drankjes verkocht worden en we zorgen voor n luchtkussen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s